Adwatec Oy on vahvasti kasvava tehoelektroniikan vesijäähdytysasemia ja -järjestelmiä kehittävä ja valmistava yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 2000 saakka ja vuodesta 2007 olemme keskittyneet vesijäähdytyslaitteisiin. Tavoitteemme on olla johtava ja innovatiivisin vesijäähdytysalan toimija maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä sähköteollisuuden ja marine -sektorin huippuyrityksiä. Olemme osa vakavaraista perheomisteista Helkama Emotor -konsernia, jonka liikevaihto on yli 100 MEUR, työllistäen yli 400 henkilöä.

Tule mukaan joukkoomme kiihdyttämään toimintaamme! Pääset mukaan sähköistyvän maailman kasvutrendiin, joka mahdollistaa vihreämmän tulevaisuuden.

(SENIOR) ELECTRICAL ENGINEER

Etsimme joukkoomme sähkösuunnittelijaa vastaamaan

 • asiakasprojektien sähkösuunnittelusta
 • alihankintasähkösuunnittelun koordinoinnista ja laadunvalvonnasta
 • sähkösuunnitteluun liittyvien järjestelmien ja työtapojen kehittämisestä
 • jäähdytyslaitteiden vakiomallistoon liittyvien sähkökaappien tuotekehityksestä ja moduloinnista

Tässä toimenkuvassa pääset näkemään ja kokemaan laitetoimitusprojektien kaikki vaiheet aina tarjousvaiheesta laitetoimituksiin ja käyttöönottoihin asti.

Kaikki toimintomme ovat samoissa toimitiloissa ja tehtaallamme sinulla onkin hieno mahdollisuus päästä aktiivisesti työskentelemään yrityksen eri toimintojen (suunnittelu, projektointi, tuotanto ja myynti) kanssa. Olet osa kahdeksan hengen suunnittelutiimiä, joka koostuu mekaniikka-, prosessi-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun kivenkovista ammattilaisista.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen osaaminen, hyvät ongelmanratkaisutaidot, mainiot tiimityöskentelytaidot sekä ennen kaikkea reipas asenne. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten kohtuullinen englannin kielen taito olisi myös suotavaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Olet koulutukseltasi sähkötekniikan insinööri (AMK/DI)
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelusta
 • Vahvaa osaamista sähkösuunnitteluohjelmista (meillä käytössä Cadmatic Electrical)

Lisäksi eduksi katsomme, jos sinulta löytyy

 • Sähkösuunnittelustandardien tuntemusta
 • Työkokemusta prosessiteollisuudesta, marine-teollisuudesta tai elektroniikkateollisuudesta
 • Pätevyydet ja alan täydennyskoulutukset
 • Käytännön osaamista sähköasennuksista

Lopullinen työnkuva kuitenkin säädetään henkilön profiilin eli osaamisen ja työkokemuksen mukaisesti. Laita siis rohkeasti hakemusta ja CV:tä tulemaan, vaikka et mielestäsi täyttäisikään aivan kaikkia listattuja vaatimuksia!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa organisaatiossa ja erinomaisessa työporukassa. Emme jätä sinua yksin vaan yrityksemme ammattilaiset ovat tukenasi ja mahdollistamassa sinun onnistumisesi tehtävässä. Yrityksellä on käytössään myös Smartum-hyvinvointietu. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin ja kehittymiseen kansainvälisessä ympäristössä.

Adwatecilla on käytössä hybridimalli, joka mahdollistaa työntekijälle halutessaan osittaisen etätöidenkin tekemisen.

Toimitilamme sijaitsevat vielä hetken aikaa Kangasalla osoitteessa Artturintie 14, mutta olemme parhaillaan rakennuttamassa täysin uusia toimitiloja Vehmaisiin Tampereelle. Muutto uusiin tiloihin tapahtuu keväällä 2024. Tehdashankkeeseemme voit tutustua tarkemmin täältä.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, niin lähetäthän hakemuksesi ao. sähköpostiin viimeistään su 15.10.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja aloitus tehtävässä tapahtuu joustavasti sopimuksen mukaan.

 

Lisätiedot: tekninen päällikkö Teemu Alajoki teemu.alajoki@adwatec.com, 040 8457150.

Sign up for newsletter

This field is for validation purposes and should be left unchanged.