Toggle navigation

Open position: Design Engineer

 

Adwatec Oy suunnittelee ja valmistaa tehoelektroniikan vesijäähdytysjärjestelmiä kansainvälisille markkinoille. Liikevaihtomme yli kaksinkertaistuttua viime vuonna ja kasvun jatkuessa tänä vuonna haemme innovatiiviseen ja hyvähenkiseen joukkoomme Kangasalle

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Toimit keskeisessä roolissa osana suunnittelutiimiä, jossa päätehtäväsi on Adwatecin valmistamien jäähdytyskoneiden 3D-suunnittelu Solidworksilla. Tarvittaessa toimit myynnin teknisenä tukena tuottaen asiakkaiden tarvitsemaa teknistä dokumentaatiota.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sopivan pohjakoulutuksen (koneinsinööri tai vastaava) sekä kokemusta mekaniikkasuunnittelutehtävistä. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja myös kykyä työskennellä itsenäisesti. Sinulla on kokemusta Solidworksin käytöstä sekä hallitset MS-Office työkalut. Odotamme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi työkokemusta mekaanisten laitteiden kehittämis- ja suunnittelutyöstä, sekä rohkeaa ja asioihin tarttuvaa työotetta. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja kansainvälisessä ympäristössä, tilaisuuden kehittyä yrityksen mukana sekä hyvähenkisen työyhteisön tuen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme yrityksen bonusjärjestelmän mukaisen tuloksesta riippuvan bonuksen.

Jos haluat itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, sekä olla samalla mukana kehittyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä kehittämässä alan laadukkaimpia tuotteita, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.3.2017 mennessä osoitteeseen teemu.alajoki@adwatec.com. Lisätietoja tehtävästä 21.2.2017 klo 8.30 – 10 sekä 28.2.2017 klo 8.30 – 10, tekninen päällikkö Teemu Alajoki, puh. 040 845 7150.

  • Adwatec
  • Artturintie 14 H, 36220 Kangasala, FINLAND
  • +358 3 389 0860
  • Follow us