Etsimme Adwatec Oy:n Kangasalan toimipisteeseen

KOKOONPANIJAA

Työ pitää sisällään monipuolisia sähköpuolen kokoonpanon työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa. Tulet työskentelemään mukavassa tiimissä ja vastaamaan oman työsi osalta laatutavoitteiden täyttymisestä.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisia kokoonpanotöitä ja pieniä sähköasennuksia laitteisiin sekä keskuksiin. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta automaatioasentajan tehtävistä, vaan ymmärrys ja lainalaisuuksien tietäminen riittää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta ja kehityskeskeistä ajattelutapaa. Luonteeltasi toivomme sinun olevan sosiaalinen ja oma-aloitteinen monitaituri, jolla on motivoitunut työote sekä halua oppia ja kokea uutta.

Työpaikan sijainnin vuoksi auton käyttömahdollisuus on hyödyksi, mutta myös julkiset kulkuneuvot kulkevat perille suhteellisen hyvin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamuvuorossa kokoaikaisesti klo 8.00–16.00 (37,5 h/vko). Palkkaa maksetaan sopimuksen mukaan osaaminen ja kokemus huomioiden. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät ja mukavan tiimin
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja taitojasi kansainvälisessä yrityksessä
  • Kokemukseesi ja taustaasi sopivan palkan ja pitkän työsuhteen

Sinun eduksesi on:

  • Osaaminen pienimuotoisesta sähkö- ja automaatioasennuksesta
  • Lainalaisuuksien tietäminen
  • Hyvä asenne ja motivoitunut työote

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Jatkossa hyvällä tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet päästä Adwatecin omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemuksen voi lähettää alla olevan osoitteen kautta:

https://ats.talentadore.com/apply/kokoonpanija-adwatec-oy-kangasala/mMRrn8