Adwatec Oy on vahvasti kasvava tehoelektroniikan vesijäähdytysasemia ja -järjestelmiä kehittävä ja valmistava yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 2000 saakka ja vuodesta 2007 olemme keskittyneet vesijäähdytyslaitteisiin. Tavoitteemme on olla johtava ja innovatiivisin vesijäähdytysalan toimija maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä sähköteollisuuden ja marine-sektorin huippuyrityksiä. Olemme osa vakavaraista perheomisteista Helkama Emotor -konsernia, jonka liikevaihto on yli 100 MEUR, työllistäen yli 400 henkilöä.

Pääset mukaan sähköistyvän maailman kasvutrendiin, joka mahdollistaa vihreämmän tulevaisuuden.

SENIOR AUTOMATION ENGINEER

Etsimme joukkoomme kokenutta ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pääsuunnittelijatasoiseen tehtävään. Henkilö tulee vastaamaan yrityksen tuotteisiin liittyvien automaatioratkaisujen kehittämisestä sekä projektisuunnittelusta.

Keskeisimmät työn osa-alueet:

 • vastaat automaatiosuunnittelusta sekä asiakas- että tuotekehitysprojekteissa
 • vastaat automaatioratkaisuiden ja suunnitteluun liittyvien työtapojen kehittämisestä yrityksessämme
 • toimit neuvonantajana muille automaatiosuunnittelijoille (omat ja alihankintasuunnittelijat) samalla huolehtien, että kaikki toimivat yhdessä sovittujen suunnittelun perusperiaatteiden ja ohjeiden mukaisesti
 • vastaat tuotteiden testauksesta automaatiojärjestelmien toiminnan osalta
 • myynnin tekninen tuki tarvittaessa

Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran matkustamista kaikilla mantereilla mm. laitteiden käyttöönottojen ja laitehuoltojen yhteydessä. Työhön sisältyvän matkustamisen määrää voidaan säätää myös hakijan profiilin mukaisesti eli kerro tämän suhteen käytettävyydestäsi.

Odotamme, että sinulla on vahvaa osaamista

 • perinteisestä PLC ohjelmoinnista (meillä käytössä erityisesti Siemens logiikat) sekä
 • kenttäväylistä ja kommunikointiprotokollista (Modbus, Profinet, etc.)

Lisäksi katsomme merkittäväksi eduksi, jos sinulla on

 • kokemusta taajuusmuuttajien ohjelmoinnista (Vacon, ABB, Siemens, Schneider)
 • Codesys osaamista
 • kokemusta automaation kenttälaitteista
 • kokemusta automaation IT ratkaisuista ja kyberturvallisuussovelluksista
 • ymmärrystä sähkösuunnittelusta
 • työkokemusta valmistavan teollisuuden parista tai sähkövoimatekniikan parissa työskentelystä

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen osaaminen, hyvät ongelmanratkaisutaidot, mainiot tiimityöskentelytaidot sekä ennen kaikkea reipas asenne. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten kohtuullinen englannin kielen taito olisi myös suotavaa.

Tässä toimenkuvassa pääset näkemään ja kokemaan laitetoimitusprojektien kaikki vaiheet aina tarjousvaiheesta laitetoimituksiin ja käyttöönottoihin asti.

Kaikki toimintomme sijaitsevat samoissa toimitiloissa Tampereella Vehmaisissa ja uudella modernilla tehtaallamme sinulla onkin hieno mahdollisuus päästä aktiivisesti työskentelemään yrityksen eri toimintojen kanssa. Olet osa yhdeksän hengen suunnittelu- ja tuotehallintatiimiä, joka koostuu eri alojen kivenkovista ammattilaisista.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa organisaatiossa ja erinomaisessa työporukassa. Emme jätä sinua yksin vaan yrityksemme ammattilaiset ovat tukenasi ja mahdollistamassa sinun onnistumisesi tehtävässä.

Yrityksellä on käytössään bonus-järjestelmä ja tarjolla myös Smartum-hyvinvointietu sekä alennuksia Helkama konsernin tuotteisiin. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin ja kehittymiseen kansainvälisessä ympäristössä.

Adwatecilla on käytössä hybridimalli, joka mahdollistaa työntekijälle halutessaan osittaisen etätöidenkin tekemisen.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, niin lähetäthän hakemuksesi ao. sähköpostiin viimeistään su 28.7.2023. Haastattelut järjestämme 12.-23.8. välisenä aikana. Aloitus tehtävässä tapahtuu joustavasti sopimuksen mukaan, mutta mielellään jo syyskuun aikana.

Lisätiedot: Technical Manager Teemu Alajoki. teemu.alajoki@adwatec.com, 040 8457150.

Sign up for newsletter

This field is for validation purposes and should be left unchanged.